Martechim inaugurează magazinul cu numărul cinci.

  Al cincilea magazin de vopsele și sisteme de colorare Martechim își deschide porțile, pe strada Bobâlna 101, din Aleșd.

  Noua locație găzduiește o colecție generoasă de produse de profil și o echipă profesionistă pregătită să întâmpine clienții Martechim cu produse de calitate și sfaturi practice.

  Noul magazin are o suprafață generoasă și dispune de parcare proprie. Interiorul magazinului este gândit ca o structură ”smart”, aerisită, adaptată nevoii clientului modern, beneficiază inclusiv de un spațiu de așteptare dedicat clienților Martechim și este dotat cu o gamă largă de produse.

  Odată cu noul spațiu, Martechim vine în întâmpinarea clienților săi din zona Aleșd, cu sisteme de colorare, vopsele auto, lavabile, tencuieli nobile, auto refinish, industriale și arhitecturale.
  Martechim este pe piața de profil din anul 2003, în decursul timpului compania reușind să deschidă trei magazine în Oradea situate pe Calea Alexandru Cazaban, Calea Clujului, nr. 70 și Bd. Ștefan cel Mare, nr. 30/A, unul în localitatea Beiuș, pe strada Ioan Ciordaș, nr. 15, iar acest ultim magazin situat pe strada Bobâlna 101, în Aleșd, deservește astfel comunitatea din zonă.

  Noul magazin Martechim de pe strada Bobâlna, nr, 101, vă așteaptă să îi treceți pragul de luni până vineri, între orele: 08:00 – 17:00 și sâmbătă, între orele: 08:00 – 13:00.